God Jul önskar vi alla!

Ho ho ho.

Jag är hungrig och sockret har lagt sig för länge sedan! Alva-palva äär här igen och detta blir förmodligen sista inlägget före jul så redan nu... God Jul!
Välkommen hem!
Idag träffades ledare och mentorer hemma hos Fredrik för "kl-11-kaffe-fika-mys". Han och Stella hade bakat en BANANKAKA och annars fanns det hur mycket kakor, kaffe, julmust som helst. Allting hemma hos Fredrik är lixom sorterat och prydligt, till exempel är alla hans CD skivor sorterade efter bokstav, det är helt sjuukt otroligt!
Fredrik har såklart också en hel hylla md coola KISS och Ozzy figurer, som vi absolut inte fick röra :p Av annat som fanns hemma hos Fredrik var två av "foortööljerna" på övervåningen, för de knarrade sjukt kul :D
Vi frossade i kakor och utanför snöade det - harmoniskt. Det var jätte mysigt hela tiden. Är mycket glad att jag pallrade mig dit ända från HBG!

Tiden gick fort.
Sedan hängde jag på Fredrik och Andreas och några andra till stationen, de skulle köpa en julgran med kottar.
japp japp! Det har varit roligt, mysigt, intressant och mysigt denna terminen. Riktigt kulkulfinfint och man har lixom utvecklats och blivigt ledare!
(jag är så ***** hungrig så jag måste gå och käka)
God Jul säger jag! God Jul och Got nytt år!
Tack för den underbara tiden och låt oss fortsätta nästa år och till våren och sommaren!
God Jul önskar gänget! ( Maria snackar i tele XD )
God Jul igen <3 XD
bloggare: Alva Esping-tomten

- pimpad julkrubba -

Shulullluluu!
Alva här igen, helt sjuukt, eller hur?! 8D
först:
Vill jag säga tack för i tisdags, det var jätte kul att pimpa jul-krubban-stallet!
Senare:
Säger jag WIIIE!!!<3
Det var fett mysigt igår (fredags). Jag fick välja en bibel-text för PAUSEN. Fredrik sa en massa smarta ord :) sen var det höstens sista funderargrupp-s stund. Där vi funderade över framtid och rädsla.
Efterdagsmiddans (XD) låt: Lily Allen - The Fear
Lyssna på den, för den är riktigt bra :)
Nu ska jag baka pepparkakor...
Good Jul!

Mjölkskum 8D

Hej alla glada...!
Nu är det andra lilla ljuset tänt.
Andra advent i katedralen

Vi ledare träffades i kyrkan för att gå på andra-advents-gudstjänst tillsammans. Fredrik höll predikan, och det var tankeväckande och bra, som alltid, så klart. Sedan sa Rickard att vi skulle samlas utan för prten. Vi hade hört om att det skulle bli en överraskning, så vi visste inte vad som skulle hända. Rickard berättade att ett ställe var bokat för oss och att vi skulle vara beredda på skum, en massa skum.
Ahaaaa... MJÖLKSKUM!

Hela Espresso House var fixat för oss! Vi fyllde hela stället och fick gå i omgångar för att beställa. Det var underbart mysigt och kul. Alla fick vi var sin varmdryck och muffins. Själv drack jag en vanilla latte med extra kaffe i - det var fett goodt.
Julklappar, Tomtens SÄCK!
Fredrik och Rickard fick finfina presenter som de kommer ha mycket kul med hahaha. Speciellt under kommande sommarläger ;)
Tomten hade också varit på besök och dumpat en stor svart plast säck. Alla ledare fick sticka ner sin lilla tass efter varsin liten julgåva! Alla fick varsin DVD-film :D
Snubben som fixa drickan åt oss hete Charlie och var störtskön och duktig. Han lärde till och med Fredrik och Rickard lite om jobbet, och lät de stå bakom disken, det såg riktigt bra ut ! :D
Nu är det typ slut för det här året, för denna dagen sågs lite som en avslutning. Men vissa av oss kommer ses på de sista tisdagarna och hemma hos Fredrik för ledar-julmys!
God Jul så länge iaf, så ses vi snart igen.
Alva Esping har bloggat :) yää

RSS 2.0