Villken Action Lördags

Tja tja Oliver som skriver här. Jag säger det bara rätt ut, jädrar vilken action det var i lördags!  Ni som blev blöta, synd om er ( Jag vet hur det känns, för jag föll också i vattnet förra året när vi paddlade) Jupp snart är det Ozzy gruppen som kommer att rocka loss i st mikael.

Bra paddlat allihopa

Er Bloggare Oliver Alm Andersson


Nu har vi kommit igång!

Nu har vi avklarat några av det 24 äventyren tillsammans men många fler roliga och lärorika äventyr blir det! Jag tror jag talar för oss alla när jag säger att det var väldigt roligt och händelserikt i lördags! Sen var det några som fick lite mer action än andra och på köpet blev de blöta också :)  Nu fortsätter vi som vanligt med tisdags träffarna, ossy denna tisdagen och duffy veckan därpå! Sen kan jag påminna er om att det inte är så långt till det första lägret, det är verkligen något att se fram emot!!
Vi ses på konfaträffarna, Axelina

Ledarutbildning

Jag saknade godiset XD
Japp då var man på utbildning, man börjar känna mer och mer alvaret i det här. Att man faktiskt inte är konfirmand längre - utan någonting mitt i mellan - på väg att bli ledare.
Det var jätte kul och jag tror jag lärde mig säkert en massa bra.
Jobbade på senaste MÄSSAN och läste upp en dikt :3
Igår hade Matteus namnsta XD grattis
Alla ha jätte kul med kanoterna
Allt bra då så längeee
<3!
/Alva

Funderargrupp owaao!

Jabba!
Jag är helt uppfylld, glad och lugn för tillfället - mår helt underbart utom almänt trött och mer zombie aktig än vanligt och deg i huvudet. Men yes yes yes - så är man på fredags eftermiddagarna..!
Pauserna i domkyrkan är alltid en höjdpunkt. Det är skönt att få något annat än matte eller första världskriget, spansk gramatik eller konsumentlagar att ha i huvet. Skönt att få be tillsammans lite och låta tankarna gå över egentligen helt ologiska saker. ^^ <3
Efter dagens paus gick vi lite folk tillsammans till vår kära källare för att fundera. Fint att fåt träffa Olof gammle tecknar kompis :)
Det fick verkligen igång huvet på mig. Vi talade om sanning, vi lyssnade på en sjukt häftig låt som omfattade så otroligt mycket att det kunde man bara fundera över och prata om hur länge som hälst. Sanning...
Vi talade om vägen vi alltid vandrar, vägen mot ett mål. Vi talade om att sanningen inte alltid måste vara vetenskap eller sådant som går att bevisa, att sanningen fanns där - där ingen hade varit och rotat runt och sagt att det skulle vara på ett speciellt sätt. Mellan raderna...
Ja och en massa. Fredrik och "präst polarna" snackade på om alla dessa wow grejer, och jaag bara lyssna haha XD
Klart en grej!
Woow :P
Nästa gång är 2 oktober, wiie
På söndag kommer jag inte på mässa :( men söndag efter det ska jag "tjänstgöra" - fett då får jag träffa konfirmandrar igen :D
Nu ska jag ha helg... dricka en red bull så jag vaknar upp lite
Synes! KRAAMAR till alla som vill ha! Och ha en bäst helg!
Alva

Duffy gruppens första äventyr - Novisen Alva

Yo Yo tjena tjena! Alva här.
Det kändes riktigt bra idag, alla nya konfirmandrarna var så gulliga så. Och godiset var gott. Fredrik och Rickard var coola som alltid :)
Vi titta på klipp och diskutera låttexter, sådant man gör på träffarna. Det är alltid lika intressant och väcker än massa tankar. Det bästa av allt var andakten med bäst låten "Vid Din Sida" med Kent som är en helt otroligt bra låt för just detta.
Det ska bli super kul att följa dessa ungar och uppleva det vi ledare redan upplevt en gång till - tillsammans. Det är häftigt!
YAYAY
Kanske går på värsta samtalsgrupp på fredag (:
längtar till nästa tjänstgöring
Haau det braau
synes

Alva

Äntligen har Äventyret Börjat !

Tjenare Oliver här. Det var skitkul i dag,träffa nya Konfirmader och Ledare, I dag lyssnade ni på:

Ebba Grön ``Häng Gud``
Black Label Society ´´Give Yourself To Me``
LA Guns ``Lets`Roll´´ och
Kent ´´Vid Din Sida´´            

Godiset va gött,    

Vi syns,

Bloggare Oliver Alm Andersson


Snart Duffy Gruppens Tur !

Hejsan alla konfirmander och ledare. Har ni det bra på helgen?, Yes snart ska Duffy gruppen börja. Glöm inte  Tisdag 8 september 18:30 på St Mikael! Ozzy gruppen hade en toppen start i tisdags, jag hopps att vi kommer att ha det lika bra. ( och vi får fint väder :)  alla kommer med ett glatt humor och positiva tankar.

Vi ses på tisdag kom i tid. Vi ses.

Bloggare. Oliver Alm Andersson


Nästan fullt i nya grupperna

Igår startade en fulltecknad Ozzygrupp och om en vecka startar Duffy - där det finns ett par få platser kvar. Sommargruppen är övertecknad. Kul! Och framförallt är det kul att det i år är över 70 unga ledare i De 24 äventyren i Lunds domkyrkoförsamling!

Här på bloggen kommer det att komma ett och annat inlägg under året som kommer. När vi är på läger så  twittrar vi (http://www.twitter.com/lundsdomkyrka).

Andaktslåt igår: Vid din sida/Kent.

Adios!

RSS 2.0