Konformation nästa!

Hej alla underbara människor!

Det  är bara några timmar sen vi kom hem från konfimandernas 23.e äventyr. Nu återstår det 24.e och sista äventyret, konfimationen!

Det blev ett toppen läger som vanligt! Vi har gjort allt från att kasta marchmallows och ägg till att förbereda konfirmationen, en härlig blandning alltså! Det var andra gången för konfirmanderna och många av ledarna på Åhusgården. Det känns alltid speciellt att komma tillbaka till ett ställe som har betytt så mkt. Om jag tänker tillbaka på Bosarpsgården och på mitt sommar läger förra sommaren så skulle det kännas nästan magiskt att komma tillbaka dit!
 
Under helgen så började vi ledare och konfirmander att jobba på redovisningen som ska hållas i domkyrkan på konfirmationen. Temat blev tv och även i år blev det en väldigt fyndig och en alldeles superbra ide´!  Det kan kännas lite tråkigt att er konfirmand tid snart är över, men jag tycker ni ska se det som början på ngt nytt! Att bli konfirmerad är något speciellt och att det är med de 24.a äventyren gör saken bara bättre!(: Till hösten är som är konfirmander välkomna som ledare och jag kan säga redan nu att jag ser potential hos många av er att bli ledare! Det är superkul och själv skulle det kännas helt tomt utan allt med de 24.a äventyren! Jag skulle inte kunna tänka mig mitt liv idag utan att vara konfirmerad hos de 24.a äventyren och att vara ledare här.  Både att få konfirmera sig här och att vara ledare är båda enormt bra chanser som jag tycker att alla sak ta!

Ha det fortsatt underbart så ses vi inte denna tisdagen utan nästa igen!
 
Kram, Axelina!

ÅHUS NÄSTA!

Äntligen är det dags för höst/vårgruppen att dra iväg på sitt sista konfirmationsläger till ÅHUS! Själv ska jag med och det ska bli så grymt kul!
Jag som själv konfirmerat mig i sommargruppen tycker det ska bli extra kul att få uppleva detta läger också!
16.00 samlas vi utanför domkyrkan och kommer hem på söndag ca 14.45.

Jag hoppas att alla som ska med på lägret kommer få det riktigt kul!

kramkram / Ellen

Grottäventyr!!

Hej på er alla! Nu till helgen är det dags för det otroligt spännande grottäventyret som innefattar både det ena och det andra! Det får man bara inte missa...!

Samling 09.20 , en påminning för alla glömska typer där ute! Missar man bussen då så är man rätt körd. Plus man missar alla härliga ledares underhållning på bussen! När vi kommer fram kommer ni få uppleva många nya och spännande saker och ni som är rädda för alla hemska fladdermöss nere i grottan, aa to bad. Då får man spendera den tiden med Sarah ist, fast inte så illa det heller:).  Glöm  inte ta med matsäck och till alla er ledare som läser detta: det behövs en massa ledare så om ni kan hänga med så hör av er till andreas!

Ha ett härligt äventyr på lördag! (:

Kram Axelina.


Påsktider!

Hej vänner!

Våren har änltigen landat och tagit med sig ett lov späckat med sol, värme och glädje, och jag hoppas att ni har haft ett lika härligt lov som jag! Det var ett tag sedan senaste inlägget skrevs, så det äro dags att uppdatera.

Som ni alla förhoppningsvis vet om, innebär vårtider även påsktider - och visst är det härligt! Vi firar den största händelsen i kristen historia och ska fortsätta fira den en tid framöver. På konfaträffen igår (14/4) pratade vi förstås om påsken, det var mkt trevligt, vi delade upp oss i 6 grupper där vi i varje grupp illustrerade en "påskhändelse" i form av ett tittskåp. Resultat: kreativa skåp fyllda av lärdom och budskap!

Förutom att vi pratade om påsken, var gårdagens pass lite speciellt p g a två saker: en journalist för en tidning var och intervjuade en del av oss till en tidning, och vi spelade in en film till blivande konfirmander så att de ska få se hur roligt vi har det i domkyrkan tillsammans!

Som vanligt avslutade vi passet med en mysig andakt med förbön och predikan. Låten vi spelade heter "When angel wings were white" med jorn, och den sammanfattar påsken välfigt fint. Axel som predikade sa att låten handlar om påskens process, från själva korsfästelsen till uppståndelsen, budskap: oavsett vilken situation du är i ska du aldrig sluta tro. Tro hjälper dig!

Nu är det dags för mig att övergå till det mest underbara och roliga man kan göra på sin fritid: LÄXOR! jippie

Önska mig lycka till och ha ett fortsatt bra liv!

Fred ut
 - Lisa

RSS 2.0