FÖR TACK FÖRLÅT

eeeeeeey!
blev knas... igår kvällas, så jag skriver nu istället :)
jepp, igår var det tisdag och DUFFY gruppen träffades i st mikael-källaren. temat denna eftermiddagen var bön.
det var en mycket mysig träff, vi satt och diskuterade, kollade in olika "böne-redskap" från olika religioner, vi käkade saft och kex och tittade på ett klipp från "den gamla super goda favoriten" BRUCE DEN ALLSMÄKTIGE!!!!!
vi gick också ut, runt en runda, runt i staden för att ta reda på vad lundaborna egentligen tror, tänker  och tycker om bön. vi frågde folk vi stötte på om de bad, om så var så om vad och om de tyckte att det hjälpte.
väl tillbaka sammanställde vi allas resultat i ett typ gigantiskt diagram, hehe...
alla tyckte att deras böner blev hörda och att det hjäpte förutom en kotte som bad för att världen skulle bli bättre...
fredrik pratade om bön och bäretta att ofta när man ber så ber man antingen för någonting, eller tackar eller ber om förlåtelse! alltså, för tack förlåt, fästligt! :p under en stund fick konfirmanderna skriva sin egna lilla bön med de där tre orden i bakhuvudet.
också så hade, fredrik och rickard köpt in sjukt finfina grejer från panduro. alla konfirmanderna fick göra sitt eget dö-snygga läderarmband! jag är avis för jag skulle också velat göra det! finessen var att armbandet skulle påminna om att man alltid kan be och att gud är med en.
Andakten var riktigt fin! redan i dörren hade konfirmanderna fått skriva på två lappar. på den ena skrev de ner sin stora förebild och på den andra en sak som var mycket viktig i deras liv just nu, även jag skrev upp en sak. under andakten bad vi för allt det som skrivits och tände ljus.
heheh det var mycket!
jag tror och hoppas på snart att fler kommer blogga! skulle vah kul, yä :)
alla får ha det jätte finfint!
vi ses, <3
/alvadude :p

Ledare-kröning och nytt år 2010!

oh. hej på er alla igen!
nu är vi i gååång!
idag "stod vi på knä" framför altaret i domkyrkan och håkan "dubbade" oss till nu riktiga ledare. alltså alla novischer är nu ledare, riktiga ledare, på riktigt! det är stort.
jag är ledare... woow. antar att det är dax att verkligen göra stordåd och skärpa sig, visa vad man går för. för det är vårt jobb att fixa så det ska bli en mega bra vår!
jag har inte träffat konfirmanderna ännu, men ska jobba på kommande tisdagen. då ska vi fundera över bön.
vi käkade mackor, saft och planerade ihop det för oss. det var lite hysteriskt, jag ahr hela armen full klottrad av diverse roliga datum. vi trängde ihop oss fett ordentligt i andakts rummet, själv blev jag fett inklämd i ett hörn. - det var mysigt! vi lyssnade till låten "Darkness" med Mike Tramp, den är otroligt bra!
Hej jag heter Alva, jag älskar att käka ris!
jag bloggar ;)
nu fixar vi detta alla ledare och mentorer!
god fortsätting och... guds friid vare med er :)<3
/ledare: Alva

RSS 2.0