En chill lördag

Dagen började med att väckning av ledarna som vanligt, eller rättare sagt Bumbibjörnarna. Förmiddagspasset gick ut på att man fick gå runt mellan 8 olika stationer. På dessa diskuterades bland annat framtiden, kåthet och djävulen. Därefter fikade vi tillsammans.


Sedan var det dags att lita på varandra, det blev sammarbetsövningar i andaktsrummet. Vi stannade kvar och hade andakt. Efter en stadig lunch så var det filmtajm. Men denna gång var det vi själva som skulle agera och inte bara kolla. Det var 6 stycken berättelser från Apostlagärningarna som dramatiserades, videofilmades och som vi sedan tittade på. Vi skrattade gott åt våra egna skådespelartalanger. Efterföljande fikat slukades snabbt. Och redan en timme efter var det kvällsmat.


Då det fina vädret höll i sig, gick vi och badade innan det blev för sent. Väl tillbaka på Bosarp så diskuterades samt Brainstormades det och vi kläckte idén till vår konfirmationsredovisning. Denna förblir dock en hemlis till konfirmationsdagen. Vi vilade och fikade sedan. Därefter hade några ledare organiserat lekar som gjorde oss varma, glada men framförallt riktigt pigga! Några av lekarna var klassikern "fruktsallad", och den härliga "älskling, älskling". Dagen avslutades med en väldigt mysig andakt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0