Sommarkonfirmander dag 1

Eftersom internetuppkopplingen i Skåneskogen inte är den bästa kommer vi bara att uppdatera bloggen en gång om dagen. Om du vill ha fler uppdateringar kan du följa oss på Twitter, http://www.twitter.com/lundsdomkyrka

Hej hej alla ni där hemma, eller vad ni nu håller hus!?

Idag har vi upplevt vår första underbara dag på Bosarpsgården. Mitt i ingenstans... Men trots det så har det varit en mycket rolig dag med högt tempo. Vi har gjort allt från att chill-schteeka i den glödheta solen till att snacka om hur djävulens olika ansikten kan se ut.


Vi började dagen med att stärka våran laganda genom att "designa" en flagga utifrån den lundensiska hip-hop artisten Timbuktu. Om ni frågar oss och självklart alla andra så var våran flagga absolut bäst! Detta följdes sedan av ett antal utmaningar i form av samarbetsövningar, tex som att balansera på en söndrig gungbräda. detta var vi otroligt dåliga på, men å andra sidan var vi de enda laget som spelade enligt reglerna. När vi hade förlorat med ett jordskrev så uppmuntrades vi med mat ( spaghetti med köttfärssås, direkt importerat från Italia).


På eftermiddagen bemöttes vi med lite Shakespeare dramatik och ett antal havererade tävlingar, som leddes av dem blivande prästerna, Andreas o Sara... Efter ett antal juck-övningar öppnades kiosken. Vilket ledde till ett hektiskt godis-shoppande. Godis-shoppandet landade perfekt till den mysiga smörande filmen som vi senare var tvungna att titta på.


Efter allt bölande och godis ätande övergick vi till det tysta mysteriska andaktsrummet. Där vi med nöje lyssande till vår egen gitarrist Lisa.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0