Söndag

Idag hade vi utomhusgudstjänst i skogen. Vi blev indelade i grupper och fick förbereda olika delar av gudstjänsten. Vi fick bland annat ansvara för förbön, sång och predikan. Det var väldigt fint väder och stämningen var på topp. Efter gudstjänstens slut fikade vi kyrkkaffe tillsammans på plats innan vi gick tillbaks till gården och åt lunch.


Därefter började vi förbereda vår redovisning till konfirmationsmässan. Vi formade idéer och började skriva manus. Senare på eftermiddagen lärde vi oss lite mer om bibeln och fick tävla i att slå upp bibeltexter så snabbt som möjligt. Vi lärde oss att det är mycket smartare att gå efter kapitel och verser än att gå efter sidonummer om man vill hitta ett speciellt utdrag ur bibeln. Därefter promenerade vi till den härliga Bosarpssjön för att ta ett dopp. Det var minst 25 grader idag så det svalkade skönt. Klockan fem serverades det middag på gården. Vi fick en fantastiskt god köttgryta som serverades med kokt potatis.


Under kvällspasset jobbade vi vidare med redovisningen i våra nya smågrupper. Efter det fick vi ställa vilka frågor vi ville till vår alldeles egna Boston Tea Party panel bestående av Fredrik, Rikard, Andreas och Sara. Dagen avslutades som vanligt med en mysig andakt i kapellet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0