Höstlovsavslutning med en ledare-dag!

hej hopp gummi snopp !!!
Denna söndagen träffades vi ledare för att gå i kyrkan tillsammans och snacka och be, men inte alla kom dock (det var synd). I kyrkan under Mässan bad vi åt alla döda och prästerna och vissa mentorer :) läste texter och talade om döden och evighet.

Sedan traskade vi vidare till st mikael och där, där fick vi pröva på att predika. Det var häftigt. Det är absolut inte lätt att bara babbla på direkt från hjärtat, för man tappar lixom lätt tråden, eller börjar tänka för mycket och så pajjas det lite. Först fick vi prova att babbla på om mellis som mjukstart. Sedan skulle vi tala om lite klurigare saker som HAT, SVEK, FRIHET, GUD m.m. Det gick ändå bra fast det var lite svårt. Man kände att det fanns saker man ville säga och dela med sig med dem andra, och det var bara att låta tungan på.

Roxy
har varit ledare hur länge som hälst. Så hon är vis hon! Vi fick sitta och lyssna på henne, när hon just talade från hjärtat. Hon berättade om när hon blev ledare och varför hon vill vara ledare och vad hon känner om det. Hon bärettade om erfarenheter och saker som kan vara svårt. Det var intressant och fint. Jag tror vi alla behövde höra på.
:)
..
Vi fikade också och jag käkade en banan. Och det fanns också godis :D!!
Sedan hade vi en jätte mysig andakt, och det var så otroligt fint lixom :) tack.
Fredrik sa fina ord han med.
Jag får önska lycka till! alla som ska med på lägret, och ha det super kul!
Alla får ha det jätte bra och tack för att alla ni finns!<3
liten kram
Alva Esping

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0