Äventyrsdagen i Torna-Hällestad

Nu blev det lite sent, men här kommer lite om gårdagens Äventyrsdag i skogen :)
!!
Höstlovs Äventyr
Vi ledare, mentorer, novischer tog en buss vid kl. 8.20 och var på plats en timma innan konfirmanderna skulle komma. Det var ganska kallt ute och marken rätt så blöt denna dagen. Vi började jobba med att fixa i ordning dem olika stationerna, jag fixade med VISHETSTESTET, som var ett problem i pinnar (stavar) på marken, vårt pin problem var ett slags matte-tal som man skulle lösa igenom att bara lägga ner en pinne på rätt plats!
Oliver hade mycket kul med pinnarna :D
När konfirmanderna hade kommit blev dem indelade i sju lag. Dessa lag fick sedan en karta och gav sig ut på Äventyret och sökandet efter ledtrådar!
Och det var jätte kul att se att dem verkligen kämpade när det väl gällde. Vid vårt kluriga pin-problem så tänkte konfirmanderna så det knakade.
Det var en spännande och kul dag där konfirmanderna fick åka gummibåt, kräla runt i snår, spela luffarschak mot Döden och mycket mer.
Något riktigt sjukt kul var när de körde kuddkrig! Haha XD hoppas något hamnar på Youtube :)!
Den sista tävlingen gick ut på att fylla en hink med vatten från en liten sjö så fort som möjligt, här satsade verkligen konfirmanderna och fyllde till och med sina munnar med (det något skabbiga) vattnet. Jätte duktigt gjort :)
På söndag är det ledare-dag så då synas jag med många andra igen :D!
Vi saknar alla vår käre Andreas <3
Tack för mig
Ha det bra!
/Snuvig trött Alva Esping
ZZZzzz
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0