Sommarkonfirmandlägret 2010, dag 1

Morgonen började tidigt med avresa från Domkyrkan mot Bosarpsgården. Många välpackade bilar körde norrut mot gården och alla kom fram vid 11-tiden utan missöden. Väl framme hittade alla till sina rum och började bekanta sig med gården och omgivningarna, fint!

 

Till middagsbönen lyssnade vi på Distant Dreamer med Duffy. Lunchen bestod av smarrig köttfärssås och pennepasta och följdes av våghalsade tävlingar mellan lagen där man bl.a. skulle göra en logga och hejaramsa för laget (vi är bäst för vi vann!). Priset var att vi fick bestämma vad Rickard och Fredrik skulle göra; det blev en underbar dans och sång inspirerad av Madonna.

 

Under resten av eftermiddagen arbetade vi med gott och ont utifrån olika låttexter, filmklipp och en text ur en bok. Vi pratade mycket om vad som egentligen är gott och vad som är ont, det är kanske inte så lätt som det först låter. Vi fortsatte med att dramatisera olika bibeltexter, det var jättekul att se hur fantastiskt bra och roliga vi var! Kvällsmaten var en underbart god apelsinkyckling med ris och sås.

 

På kvällen fortsatte vi att lära känna varandra i grupperna innan vi lekte leken Qualitetsboden där bl.a. Hjalmar offrade sig för sitt lag med en snygg gipsmask som tog stora delar av ett ögonbryn. Innan den mysiga kvällsandakten med Kents Beskyddaren kollade vi på en superfilm med Will Smith.

 

Den första dagen på konfirmandlägret har gått snabbt och varit jättekul. Nu är vi trötta och ska sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0