Sommarkonfirmandlägret, dag 5

Cha cha bloggen! Idag är det de bästa (lady gaga) som bloggar till er snyggingar! Dagens tema har handlat om döden, tillit och skapelsen.

 

På morgonandakten lyssnade vi på Björk. Vi har t.ex. sett musikvideon till ”In this river” och sett ett filmklipp ur den fenomenala filmen ”Det sjunde inseglet”! Vi har dessutom läst massa mysiga bibeltexter! Mitt på dagen var det andakt med Hot leg.

 

Ett kort besök till Bosarpsjön hann vi också med, men det blidde bara ett snabb dopp! Sedan fick vi dagens motion (work out) när vi var tvungna att springa tillbaks. För om man kommer försent måste man sjunga (o det vill man banne mig inte!!!!). Framåt kvällen myste vi lite med ett musik quiz med riktigt awesome musik! Såklart vann vi (nästan) men vi vann iaf danstävlingen, vi får ju leva upp till vårt namn! (Lady gaga).

 

För att vi skulle få mer tillit till varandra gjorde vi bl.a. ”putta omkring övningar” (förstod ni den? Patriks ord,….) det var iaf riktigt awesome det med !!! (Det er for vildt!) Efteråt gick vi en blind upplevelsevandring genom huset. Det var riktigt mega fedt COOLT! Det er for vildt! Vi fick bl.a. känna på vattnet o sätta ett eget handavtryck på ett papper. Sist men INTE minst fick vi tända ett ljus för det som betydde mest för oss just nu.

 

Sedan var det (som vanligt) kvällsandakt som var lika übermyys som vanligt. Vi fick lyssna till Ozzy Osbourne och Agge o Trulles ljuva sång när de sjöng ”Du hade tid” av Lasse (den bästa).

 

Sov sött ni där hemma, o sakna oss inte för mycket (vilket ni såklart gör hihi). Vi har det superduper awesome, gissa vad det är? DET ER FOR VILDT!!’

 

LADY GAGA

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0